Sunday, November 28, 2010

Söndag

Igår kväll träffade jag min "Buddy" som är en av au pairerna i mitt cluster som har fått i uppdrag att hälsa mig välkommen och få med mig ut på saker! Hon hämtade mig kl 6 och sen åkte vi till Bethesta som inte alls ligger långt härifrån. Vi käkade tapas på en spansk restaurang och de var gott men fy va mätta vi blev! Tyvärr var hon trött sa hon så jag var hemma här redan vid nio eller strax efter det, lite synd eftersom varken hon eller jag skulle upp någon viss tid idag.. O well, ska försöka socialisera mig med andra människor i veckan nu också, har ju mer koll på hur det funkar här nu och kommer ju har mer ett schema nästa vecka. Känns bra och ska bli kul att skapa mina egna rutiner :D

Så vill jag vet ska jag idag hänga med på ett football-game! Ett riktigt!! Ska bli jättekul, hoppas dom spelar bra bara! Matchen börjar kl 1 så det börjar bli dags att hoppa in i duschen och se om jag vågar mig på frukosten som har skapat så mycket os i huset.. Verkar som att hans släkt älskar att äta en skogshuggarfrukost med korvar, fläsk, ägg osv.. Varför inte använda en fläkt kan ju jag undra..?

Har planerat att jag och G ska göra pepparkakor i veckan och sedan dekorera dem men glasyr! Ska nog passa på att köpa ingredienserna imorgon, hittade ett recept på Swedish gingerbread på en amerikansk sida på nätet. Ska nog speja efter kakmix i affären också, det är ju enklare än att härja runt på Giant i jakt på diverse märkliga ingredienser, men vi får se hur det blir!

Ha det så bra

Cornelia

No comments: